Battlefield Heroes

Go down

Battlefield Heroes Empty Battlefield Heroes

Post by Raving Rabbid on 22/8/2009, 23:05

Vidio sam kako je igra izašla pred mjesec ili dva, pa bih molio nekoliko osnovnih informacija o igri i koliko otprilike troši prometa jedan sat igranja (zanima me jer nemam flat)? Čuo sam da postoje problemi pri ulaska u server pa me također zanima da li se to rješilo.
Raving Rabbid
Raving Rabbid
Apprentice Gamer
Apprentice Gamer

Broj postova : 5
Join date : 2009-08-21
Age : 24
Lokacija : Čakovec

View user profile http://cablecar.blog.hr/

Back to top Go down

Battlefield Heroes Empty Re: Battlefield Heroes

Post by Križo on 22/8/2009, 23:31

T-Portal Funbox wrote:Sjećate se Battlefielda 1942? 'Kako da ne', reći će zagriženi multiplayerovci te me pritom pokušati pogoditi ciglom u glavu. Doista, radilo se o jednoj od najboljih mrežnih makljaža s tematikom Drugog svjetskog rata. A sada je standardni Battlefield dobio jedan nestandardan, kako bi Ameri rekli, 'light' nastavak. O čemu je riječ? O posve besplatnoj mrežnoj pucačini koja se može skinuti s interneta. Ako imate relativno brzu ADSL vezu, instalacija će biti gotova u svega desetak minuta. Samo trenutak, rekli smo besplatno? O da, besplatno, for free, potpuno džabe!

Ne, ovaj se puta ne radi ni o kakvom pokušaju novačenja od strane Američke vojske. Radi se o svojevrsnom gaming eksperimentu. Ono, daš ekipici osnovni sadržaj za džabe, a potom im pokušavaš naplatiti dodatne finote koje bi kao trebale oplemeniti iskustvo igre. One pak uključuju razne setove oblekice za vaš lik, mogućnost bržeg napredovanja po levelima što automatski osnažuje razne borbene karakteristike itd. No ako ste zadovoljni s osnovnim setom opreme i ako ste spremni napredovati na nešto sporijoj razini, ne morate platiti ni centa!

Što se tiče samog principa igre, on je čisti Battlefield; odabirete svoj tim te sa suborcima krećete u osvajanje zastavica. Tu su i tri posve različite vojničke klase i zgodna vozila. Koja, koja? Otkrijte u video prilogu. Mora se naglasiti i svojevrsna igrina neozbiljnost. Naime, sve je nacrtano u tzv. cell shading grafici koja izgleda kao crtani film. Nadalje, zvukovi i animacije su 'smiješni' i totalno lišeni bilo kakve krvoločnosti. Prema tome, BF Heroes možda neće biti igra za one prave hardcore MP veterane, ali će svakako biti vrlo zabavna i, još jednom napominjemo, posve BESPLATNA ljetna multiplayer zabava.

Uzeto s tportal funbox-a


ja ću si skinut igru pa cete cut moje komantare =)
Križo
Križo
Administrator
Administrator

Broj postova : 454
Join date : 2008-10-05
Age : 23
Lokacija : Orgrimmar

View user profile http://krizowow.blogspot.com/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum