Dark Messiah Of Might and Magic

Gam3Forum :: Gaming :: RPG

Go down

Dark Messiah Of Might and Magic Empty Dark Messiah Of Might and Magic

Post by ne0n on 29/8/2009, 13:57

Ovo je bila jedna od igara za koje sam se pitao da li da igram ili ne. Stajala je na HDD-u od kolege jedno godinu dana. Znao sam za nju, gledao sam trailere, pokazao kolegi, i on je počeo igrati. Kada sam vidio kod njega, odlučio sam i ja igrati. Nabavio sam original - imate na Crovortexu ( http://www.crovortex.com/webshop/igra-3182-Dark_Messiah_Of_Might__Magic.html ) za ne tako puno novaca. A opet imate i alternative Wink
Da počnem s najbitnijim dijelom igre - igrivost. Ovdje ne mogu a da se ne dotaknem težine igre. Krenuo sam na normal težini i uskoro shvatio da igra i nije tako lagana (ali nisam smanjio težinu Smile ). Igra se igra iz prvog lica - kao Oblivion. Doduše igra je jako slična Oblivionu, no nema toliko puno skillova i ostalih stvari, ali usprkos tome leveliranje nije lagano. Naime levelirate samo kada obavite neki quest i tako zaradite neku siću skill bodova. Na početku ne trebate puno, ali kasnije morate skupljati skill bodove. Borbe u DMoMM su mi bile zanimljive. Nije kao u Oblivionu da opalite neprijatelja par puta i on padne. Ovdje morate puno više izbjegavati udarce. Health se jako brzo isprazni, zato u početku štedite health potione dok ne nabavite heal spell koji je must have neovisno kakvog lika razvijate. Postoji još jedan dio borbe zbog kojeg je igra zanimljiva. To je fizika. Naime fiziku koristite kako bi aktivirali razne trapove kojih imate u izobilju. Efekti su daleki bolji nego da neprijatelja mlatite sušenom šunkom do smrti (ili mačem ili whatever Very Happy ).
Ja sam krenuo sa strijelcem i ubrzo shvatio da je luk dosta slab, ali headshotovi su zakon - instant kill. Jedno od najlakših načina za instant kill jest da neprijatelja šutnete sa nekog ruba u liticu. Ima još dosta zanimljivih stvari u ovoj igri ali Vam neću otkrivati već ostaviti da sami otkrivate. (spoiler - telekineza Twisted Evil )
Grafika: engine od igre je preuzet od Valvea, znači da ćete imati jednako dobru grafiku kao i njihovi naslovi (HL2, Portal,...)
Dark Messiah Of Might and Magic Mm_20010 Dark Messiah Of Might and Magic Mm_20011
Razne videe, trailere i screenshotove možete naći na službenim stranicama: http://darkmessiahgame.uk.ubi.com/ kao i na Youtubeu
Postoji i multiplayer mod, ali ga još nisam isprobao.
ne0n
ne0n
Moderator
Moderator

Broj postova : 60
Join date : 2009-08-23

View user profile

Back to top Go down

Dark Messiah Of Might and Magic Empty Re: Dark Messiah Of Might and Magic

Post by Dante on 29/8/2009, 14:00

davno sam igrao tu igru, ali to mi je ujedno i jedan od boljih rpg-ova. FPS pristup igri, te kako je igra dorađena me je vuklo da igram dalje.

_________________
Devils never cry...
Dark Messiah Of Might and Magic Gam3fo18
Dante
Dante
Moderator
Moderator

Broj postova : 137
Join date : 2009-08-19
Age : 28
Lokacija : Rijeka

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

Gam3Forum :: Gaming :: RPG

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum